Zeljko doo

 

O nama

Zeljko d.o.o. osnovana je 1991. godine, sa stalnom tendecijom rasta i razvoja kvalitete usluga, ponuđenih rješenja, te edukacijom djelatnika.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, ul. Ivana Matetić Ronjgova 113dok u Osijeku imamo podružnicu Gajev Trg 6. Ured u R. Bosni i Hercegovini je smještan u Jablanici. Sa tih lokacija u mogućnosti smo u vrlo kratkom roku doći do bilo koje lokacije na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 
Od struka pokrivamo područje arhitekture, građevine, geodezije, strojarstva i elektrotehnike, te multidisciplinarno područje upravljanja nekretninama (Facility Management). Ulažući u obrazovanje i dodatna usavršavanja, nastojimo biti i ostati kvalitetni i usko specijalizirani u djelatnosti kojom se bavimo.

Profesionalna snaga tvrtke Zeljko počiva u činjenici da smo uz korisnika tijekom cijeloga prodajnog ciklusa, pružajući usluge savjetovanja, razvijanja, uvođenja, integracije, implementacije i održavanja cjelovitih informatičko-aplikativno-komunikacijskih rješenja po načelu ''ključ u ruke''.

U svojim radovima naš tim, visokokvalificiranih i iskusnih stručnjaka, pokriva sve potrebe razvoja i implementacije Web-GIS i GIS rješenja, Autodesk CAD i GIS managementa, te CAFM (Computer Aided Facility Management) sustava, kao i instalacije i tehničke podrške Autodesk i Hewlett-Packard proizvoda.

Cilj nam je svake godine svoj položaj na tržištu dodatno utvrditi i to tržišnom usmjerenošću, kvalitetom, modernizacijom, poštivanjem rokova izvođenja, te povećanjem produktivnosti, što Zeljko d.o.o. iz godine u godinu planira i ostvaruje iz zadanih si ciljeva. 

Danas raspolažemo najmodernijom tehnologijom (Autodesk, Z-info, Archibus/FM, ArchiFM programska rješenja), opremom (Hewlett-Packard, Epson, NEC, Sony...) i stručnim kadrom tako da smo u mogućnosti sa sigurnošću konkurirati za svaki projekt Web-GIS, CAFM, CAD & GIS managementa i implementacije HP opreme u poslovanje korisničkih tvrtki, te ga realizirati kvalitetno i u ugovorenom roku.

Naša misija

Usmjerena je na razvoj cjelovitih poslovnih rješenja temeljenih na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.

Omogućiti korisnicima naših rješenja unapređenje poslovnih rezultata kroz usredotočenost na osnovnu djelatnost i učinkovito korištenje informatičkih tehnologija, te punu orijentiranost prema zadovoljstvu naših korisnika.

Istovremeno, osigurati svojim djelatnicima ostvarivanje punog potencijala kroz osobni i profesionalni razvoj. U okruženju povjerenja i suradnje voditi uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim vrijednostima na zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika.

Naša vizija

Želimo biti vodeća regionalna informatička tvrtka, s tržišno prepoznatim IT rješenjima zasnovanim na vrhunskim uslugama i vodećim svjetskim tehnologijama.

Naše vrijednosti

Stručnost

Stalnim usvajanjem novih znanja i razvojem vrhunske stručnosti djelatnika, Zeljko gradi cjelovita poslovna rješenja temeljena na vodećim informatičkim tehnologijama.

Pozitivno radno okruženje

Rad je jedino pravo jamstvo uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za korisnika, zaposlenika i vlasnika. Svaki posao u Zeljko obavljen je prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Timski duh

Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. Stoga posebno potičemo i afirmiramo timski rad, punu suradnju i multidisciplinarni pristup u različitim poslovnim projektima i zadacima čime omogućujemo svakome zaposleniku ostvarenje punog osobnoga i stručnog potencijala.

Briga za korisnika

Sve aktivnosti tvrtke Zeljko usredotočene su na naš glavni cilj, zadovoljstvo korisnika. Povezanost s korisnikom, razumijevanje i zadovoljenje njegovih potreba prioritet je svakog zaposlenika.

Pouzdanost

Mi u Zeljku ispunjavamo preuzete obveze kako prema korisnicima, tako i međusobno unutar tvrtke. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete te uporabom renomiranih svjetskih proizvoda i osobnim pristupom poslu stvaramo pouzdana rješenja za svoje korisnike.

Odgovornost 
Ispunjavamo svoja obećanja, kako prema korisnicima tako i prema suradnicima. Obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti i obveza pristupamo savjesno i valjano. Proaktivnim i odgovornim pristupom svakome pojedinom poslu nastojimo unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.

Otvoreno i prijateljsko komuniciranje

U Zeljku gradimo poticajnu radnu okolinu, temeljenu na međusobnom poštivanju i uvažavanju. Na ovaj način, uza zadovoljstvo korisnika, zaposlenika i vlasnika, u okruženju povjerenja i suradnje, stvaramo uspješnu tvrtku sposobnu odgovoriti svim izazovima.

Pobjednički duh

Želimo biti najbolji u onome što radimo. Izazove prihvaćamo s pozitivnim stavom, kao priliku da naučimo nešto novo i uvedemo promjene nabolje

Unutar tvrtke ZELJKO postoje slijedeće grupe:

• Prodaja - (Autodesk aplikativna rješenja, HP programska oprema)
• Z-Soft – Izrada aplikativnih rješenja
• Z-Management – upravljanje poduzećem i kontakti s korisnicima
• Z-Consulting – implementacija CAD Managementa u tvtkama te pomoć u implementaciji Autodesk proizvoda
• WEB-GIS – izrada i implementacija GIS i WEB-GIS projekata
• ZELJKO-FM – projektiranje, izvođenje i implementacija CAFM sustava