Zeljko doo

CAD Management

Autodesk CAD Management je poslovno rješenje tvrtke Zeljko d.o.o. s osnovnim ciljem poboljšanja organizacije i povečanja kvalitete rada na projektima unutar projektnih biroa. Baziran je na Autodesk aplikacijama i aplikativnim rješenjima tvrtke Zeljko d.o.o. Autodesk management bavi se optimizacijom projektnih procesa, unifikacijom grafičkih elemenata, suradnjom na izradi projektne dokumentacije, edukacijom korisnika, supportom, povećanjem efikasnosti, smanjivanjem troškova projektne kuće, zaštitom podataka i sl.

Sve projektantske tvrtke susreću se s gomilom problema u svom poslovanju, kako pričamo o stručnjacima na svom (projektantskom) području tako ti isti stručnjaci u principu vrlo malo znaju o IT području koje je sastavni dio proizvodnog mehanizma njihove tvrtke. Naš cilj je upravo našom IT tehnološkom prednošću i kvalitetom naših rješenja poboljšati projektno tehnološke procese unutar tih tvrtki, te im omogućiti kvalitetniji i bolji način poslovanja. Područja na koja utječemo našim rješenjima tehnološko-tehničkog su karaktera, te u nijednom slučaju nesmiju utjecati na standarde i stručni dio poslovanja tvrtke za koju se management radi. Stoga iznimno je bitno za naglasiti da naša rješenja prilagođavamo standardima i stručnom poslovanju svake pojedine tvrtke, te tom prilagodbom omogućavamo kvalitetniju implementaciju i olakšavamo krajnjem korisniku uspostavljanje novog tehnološko-tehničkog projektnog procesa.

Imajući na umu da radimo sa stručnjacima s pojedinog tehničkog područja, naglašavamo da smo uvijek prilagodljivi i znamo prepoznati i definirati osnovne i bitne probleme u njihovom tehničkom djelokrugu. Stoga je bitno da svi djelatnici koji rade na managementu budu informirani, te da se sami informiraju o pojedinim segmentima projektnih procesa za pojedine tehničke struke.

Definicijom pojma Autodesk Management opisujemo osnovni i elementarni dio organizacije projektno tehnoloških procesa unutar neke projektantske tvrtke koji je baziran na Autodesk rješenjima.

Vrste Autodesk managementa su:

Ciljevi CAD i Civil 3D Managementa

Što donosi implementacija CAD Managementa?

Stanje prije implementacije Managementa

Stanje nakon implementacije Managementa